Ízvilágunk

sea-mino

Sea-mino

Cégünk zászlós hajója a Sea-mino, ami több éves tesztelés után nyerte el a végső formáját. Fogósságát a legjobb gyártóktól beszerzett alapanyagoknak és a sok éves tapasztalatnak köszönheti. Néhány példát megemlítve: krill liszt, pre digested halliszt, tejfehérjék, folyékony krill kivonat, esszenciális olajok.

salty-liver

Salty-liver

Mint minden bojlink, a Salty-liver is számos alkalommal bizonyította, hogy a pontyok kedvence mind egy hétvégi peca, mind verseny körülmények között. Ez a benne található kiváló alapanyagoknak nagymértékben köszönhető. Közülük néhány: dán LT halliszt, pre digested halliszt, tejfehérjék, sör élesztő, máj liszt, folyékony máj kivonat, esszenciális olajok.

chilli-changa

Chilli-changa

Enyhén csípős, fűszeres bojli, ami nem hiányozhat a csalis táskákból, vödrökből. A legnehezebb körülmények között is segít a pontyhorgásznak, az áhított eredmény elérése érdekében.

sweet-dream

Sweet-dreams

Kellemes, édes-gyümölcsös bojlink sikerré van ítélve a pontyok minden korosztályánál. Akik eddig nagy halakról álmodoztak, ezzel a bojlival valóra válthatják az álmaikat!

Close Menu